Нәтижелі жұмыспен қамтуды дамыту бағдарламасы
2018/2019 оқу жылына техникалық және кәсіптік білімі бар кадрларды даярлауға арналған мемлекеттік білім беру тапсырысы
Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2016 жылғы 29 желтоқсандағы № 919 қаулысымен бекітілген «Өндірістік жұмыспен қамтуды және жаппай кәсіпкерлікті дамытудың 2017-2021 жылдарға арналған бағдарламасына» және «Техникалық және кәсіптік білім берумен және қысқа мерзімді кәсіптік оқумен оқытуды ұйымдастыру ережесін бекіту туралы» № 35 бұйрығына сәйкес. 2017 жылдың 30 қаңтарынан бастап, 2017-2018 оқу жылында колледж деңгейлік білім беруді енгізу үшін «Өнімді жұмыспен қамтуды және жаппай кәсіпкерлікті дамыту бағдарламасы» жобасының тәжірибелік алаңы болып табылады.
мамандықтар бойынша бағдарламалар: 1226000 «Азық-түлік өнімдерін өндіру технологиясы және оны ұйымдастыру», 1219000 «Нан, макарон және кондитер өнімдерін өндіру»
2017-2018 оқу жылына өнімді жұмыспен қамту бағдарламасына сәйкес 100 студент, 2018-2019 оқу жылында студенттер саны – 125 студент. ТжКБ-дағы оқу бағдарламасының қатысушылары 9-сыныпты бітірушілер, оқу орындарына түспеген адамдар, аз қамтылған отбасылардың мүшелері, сондай-ақ басқа да санаттағы азаматтар.
Бағдарламаның барлық қатысушыларына:
– шәкіртақы;
– білім беру ұйымдарында мемлекеттік білім беру тапсырысы негізінде студенттерге өтемақы төлеу арқылы жеңілдікпен жол жүруді қамтамасыз ету ережелеріне сәйкес жол жүру ақысын төлеу;
– ыстық тамақ;
Студенттер үшін ыстық тамақ белгілі уақытта колледждің бизнес-инкубаторында ұйымдастырылады. Ыстық тамақтануды ұйымдастыруға жауапты – зертхана меңгерушісі Б. Бердібеко
Учебный год | Специальность | Квалификация | Количество студентов |
На базе 9 класса
| |
Казахский язык обучения |
Русский язык обучения | ||||
2017-2018 | 1226000 – «Технология и организация производства продукции предприятий питания»
| 122605 2 – «Изготовитель пищевых полуфабрикатов»
122609 2 «Повар предприятий питания»
122604 3 «Техник-технолог» | 100 | 75 | 25 |
2018-2019 | 1226000 – «Технология и организация производства продукции предприятий питания»
| 122605 2 – «Изготовитель пищевых полуфабрикатов»
122609 2 «Повар предприятий питания»
122604 3 «Техник-технолог» | 100 | 50 | 50 |
1219000 – «Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производство» | 122914 2 «Пекарь»
122604 3 «Техник-технолог» | 25 | 25 | ||
2019-2020 | 1226000 – «Технология и организация производства продукции предприятий питания»
| 122605 2 – «Изготовитель пищевых полуфабрикатов»
122609 2 «Повар предприятий питания»
122604 3 «Техник-технолог» | 125 | 75 | 50 |
1219000 – «Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производство»
| 122914 2 «Пекарь»
122604 3 «Техник-технолог» | 25 | 25 |








На 2021 – 2022 учебный год по программе развития продуктивной занятости и массового предпринимательства на 2017-2021 годы «Еңбек» в колледже обучаются 573 студента
п/н |
Специальность/группа |
Количество обучающихся в группе |
1 |
1 ОП А |
25 |
2 |
1 ОП Б |
25 |
3 |
1 ОП В |
25 |
4 |
1 ОП Д |
25 |
5 |
1 ХП |
25 |
6 |
1 ВТ А |
25 |
7 |
1 ВТ Б |
25 |
8 |
1 ВТ В |
25 |
9 |
1 Мер Б |
25 |
10 |
2 тех А |
25 |
11 |
2 тех Б |
25 |
12 |
2 тех В |
25 |
13 |
2 ТХ |
25 |
14 |
3 ВТиПО А |
25 |
15 |
3 ВТиПО Б |
25 |
16 |
3 ВТиПО Д |
25 |
17 |
3 ТХ |
25 |
18 |
3 Марк Б |
25 |
19 |
3 тех А |
25 |
20 |
3 тех Б |
25 |
21 |
3 тех В |
24 |
22 |
3 тех Г |
25 |
23 |
3 тех Д |
24 |
|
Итого |
573 |