Нәтижелі жұмыспен қамтуды дамыту бағдарламасы

2018/2019 оқу жылына техникалық және кәсіптік білімі бар кадрларды даярлауға арналған мемлекеттік білім беру тапсырысы

Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2016 жылғы 29 желтоқсандағы № 919 қаулысымен бекітілген «Өндірістік жұмыспен қамтуды және жаппай кәсіпкерлікті дамытудың 2017-2021 жылдарға арналған бағдарламасына» және «Техникалық және кәсіптік білім берумен және қысқа мерзімді кәсіптік оқумен оқытуды ұйымдастыру ережесін бекіту туралы» № 35 бұйрығына сәйкес. 2017 жылдың 30 қаңтарынан бастап, 2017-2018 оқу жылында колледж деңгейлік білім беруді енгізу үшін «Өнімді жұмыспен қамтуды және жаппай кәсіпкерлікті дамыту бағдарламасы» жобасының тәжірибелік алаңы  болып табылады.

мамандықтар бойынша бағдарламалар: 1226000 «Азық-түлік өнімдерін өндіру технологиясы және оны ұйымдастыру», 1219000 «Нан, макарон және кондитер өнімдерін өндіру»

2017-2018 оқу жылына өнімді жұмыспен қамту бағдарламасына сәйкес 100 студент, 2018-2019 оқу жылында студенттер саны – 125 студент. ТжКБ-дағы оқу бағдарламасының қатысушылары 9-сыныпты бітірушілер, оқу орындарына түспеген адамдар, аз қамтылған отбасылардың мүшелері, сондай-ақ басқа да санаттағы азаматтар.

Бағдарламаның барлық қатысушыларына:

– шәкіртақы;

– білім беру ұйымдарында мемлекеттік білім беру тапсырысы негізінде студенттерге өтемақы төлеу арқылы жеңілдікпен жол жүруді қамтамасыз ету ережелеріне сәйкес жол жүру ақысын төлеу;

– ыстық тамақ;

Студенттер үшін ыстық тамақ белгілі уақытта колледждің бизнес-инкубаторында ұйымдастырылады. Ыстық тамақтануды ұйымдастыруға жауапты – зертхана меңгерушісі Б. Бердібеко

Учебный год

Специальность

Квалификация

Количество студентов

 

На базе 9 класса

 

 

Казахский язык обучения

 

Русский язык обучения

2017-2018

1226000 – «Технология и организация производства продукции предприятий питания»

 

122605 2 – 

«Изготовитель пищевых полуфабрикатов»

 

122609 2 «Повар предприятий питания»

 

122604 3 «Техник-технолог»

100

75

25

2018-2019

1226000 – «Технология и организация производства продукции предприятий питания»

 

122605 2 – 

«Изготовитель пищевых полуфабрикатов»

 

122609 2 «Повар предприятий питания»

 

122604 3 «Техник-технолог»

100

50

50

1219000 – «Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производство»

122914 2 «Пекарь»

 

122604 3 «Техник-технолог»

25

 

25

2019-2020

1226000 – «Технология и организация производства продукции предприятий питания»

 

122605 2 – 

«Изготовитель пищевых полуфабрикатов»

 

122609 2 «Повар предприятий питания»

 

122604 3 «Техник-технолог»

125

75

50

1219000 – «Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производство»

 

122914 2 «Пекарь»

 

122604 3 «Техник-технолог»

25

 

25

На 2021 – 2022 учебный год по программе развития продуктивной занятости и массового предпринимательства на 2017-2021 годы «Еңбек» в колледже обучаются 573 студента

п/н

Специальность/группа 

Количество обучающихся в группе 

1

1 ОП А

25

2

1 ОП Б

25

3

1 ОП В

25

4

1 ОП Д

25

5

1 ХП

25

6

1 ВТ А

25

7

1 ВТ Б

25

8

1 ВТ В

25

9

1 Мер Б

25

10

2 тех А

25

11

2 тех Б

25

12

2 тех В

25

13

2 ТХ

25

14

3 ВТиПО А

25

15

3 ВТиПО Б

25

16

3 ВТиПО Д

25

17

3 ТХ

25

18

3 Марк Б

25

19

3 тех А

25

20

3 тех Б

25

21

3 тех В

24

22

3 тех Г

25

23

3 тех Д

24

 

Итого

573